Rovnou na obsah Rovnou na menu
Menu
Základní škola Rotava, okres Sokolov Základní škola Rotava, okres Sokolov
Základní škola a mateřská školaRotava

Testování tělesné zdatnosti žáků 3. a 7. tříd základní školy

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů z důvodu testování tělesné zdatnosti žáků 3. a 7. tříd základní školy

V souvislosti s testováním tělesné zdatnosti žáků Českou školní inspekcí dochází ke zpracování osobních údajů Vašeho dítěte. V souladu s čl. 13 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (ON, GDPR) Vás informujeme o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, pro jaký účel, na základě jakého právního titulu, jak dlouho a jakým způsobem bude zpracování probíhat a jaká jsou Vaše práva.

Správce údajů

Základní škola a mateřská škola Rotava, p. o.,
Nová Plzeň 673, 357 01 Rotava
IČO: 709 45 128
E-mail: zs@zs.rotava.cz
Telefon: 352 668 409

Osobní údaje zpracováváme k účelu získání relevantních dat a informací o tělesné zdatnosti žáků pro následnou podporu pohybového a tělovýchovného vzdělávání v České republice.

Právním důvodem zpracování je plnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je pověřen správce (škola).

Právním základem pro zpracování osobních údajů je čl. 6 odst. 1 písm. e) Obecného nařízení (ON, GDPR), který se potom promítá do konkrétního právního ustanovení § 174 odst. 2 písm. a) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.

Osobní údaje jsou zpracovávány v rozsahu: jméno, příjmení, datum narození, pohlaví a dosažené výkony.

Osobní údaje budou předávány České školní inspekci.

Osobní údaje jsou uchovány po dobu testování, tj. do konce listopadu 2022 a poté dle dalších instrukcí ČŠI.

Podle ustanovení článku 12 až 22 ON můžete uplatnit právo na přístup k osobním údajům, opravu či aktualizaci údajů, výmaz osobních údajů, omezení zpracování údajů, a rovněž máte právo podat stížnost dozorovému úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Správce nebude provádět automatizované rozhodování, včetně profilování.

Základní škola

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Projekty